Mekot ja Hameet

Hyvää Naistenpäivää!

Kevät etenee niin kuin se Suomessa etenee: aurinkoa, sadetta, lunta, pakkasta, lauhaa… kaikkia vuoron perään.

Meillä Promisella kevät etenee mallistojen suhteen jo hurjaa vauhtia. Maaliskuun aikana odotellan ihanien kukkakuosimekkojen saapumista ja monien muiden uutuuksien julkistamista. Lisäämme näitä kesän parhaita juhlavaatteita verkkokauppaan sitä mukaan kun saamme niitä tehtaalta. Luvassa on upea kattaus lähituotantona Virossa laadukkaasti valmistettuja naistenvaatteita.

Tällä viikolla vierailimme myös kangasmessuilla ja suunnittelimme jo kevään/kesän-2020 värimaailmoja. Upeita ja näyttäviä kuoseja ja värejä on luvassa myös tulevaisuudessa. Niistä myöhemmin lisää, kun olemme saaneet näytepalat kankaista ja pääsemme aloittamaan malliston suunnittelun.

Ihanaa Naistenpäivää kaikille Naisille ja mukavaa viikonloppua!

Kukkamekko k-2019 mallistosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *