Mekot ja Hameet

Varaslähtö kevääseen!

Aivan ihana viikko on taas menossa, kun tehtaalta on saapunut kevään ja kesän uutuuksia. Kukkaloistoa on tiedossa kesän juhlapukeutumisessa.

Maanantaina saimme upeita heleän roosan värisiä kukkamekkoja. Näissä pastellinsävyisissä mekoissa roosan pohjavärin päällä on ”vesivärikukkia”. Eli sellaisia hempeitä kukkia, kuin vesiväreillä maalattu. Tämä mekko on täydellinen valinta vaikka nuorelle ylioppilasjuhliin. Tämän kauniin mekon yksityiskohtana on hieman v-aukkoinen pääntie selän puolella. Hyvän istuvuuden takaa muotoleikkaukset edessä ja takana.

Toinen uutuusmekoistamme on värikäs kukkamekko, aivan täydellinen vaikkapa kesän puutarhajuhliin. Myös tässä mekossa on yksityiskohtana selänpuolella v-pääntie. Kesäistä kepeyttä tuo hieman kellottava helma ja tällä mekolla kelpaa tanssahdella vaikka lavatansseissa. Tässä mekossa voit loistaa kilpaa kesän kukkien kanssa!

Kolmas tämän viikon uutuuksista on klassisen business-malliston musta jakku. Tämä jakku viimeistelee niin juhlapukeutumisen kuin business-pukeutumisenkin. Tässä jakussa on suorat kaulukset ja tämä malli sopii niin kotelomekkojen kuin myös housujenkin kanssa. Musta jakku on ehdoton luottovaate ympäri vuoden.

Mikä parasta, löydät nämä uutuudet ja paljon muuta ihanaa verkkokaupastamme!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *