Mekot ja Hameet

Varaslähtö kevääseen!

Aivan ihana viikko on taas menossa, kun tehtaalta on saapunut kevään ja kesän uutuuksia. Kukkaloistoa on tiedossa kesän juhlapukeutumisessa.

Maanantaina saimme upeita heleän roosan värisiä kukkamekkoja. Näissä pastellinsävyisissä mekoissa roosan pohjavärin päällä on ”vesivärikukkia”. Eli sellaisia hempeitä kukkia, kuin vesiväreillä maalattu. Tämä mekko on täydellinen valinta vaikka nuorelle ylioppilasjuhliin. Tämän kauniin mekon yksityiskohtana on hieman v-aukkoinen pääntie selän puolella. Hyvän istuvuuden takaa muotoleikkaukset edessä ja takana.

Toinen uutuusmekoistamme on värikäs kukkamekko, aivan täydellinen vaikkapa kesän puutarhajuhliin. Myös tässä mekossa on yksityiskohtana selänpuolella v-pääntie. Kesäistä kepeyttä tuo hieman kellottava helma ja tällä mekolla kelpaa tanssahdella vaikka lavatansseissa. Tässä mekossa voit loistaa kilpaa kesän kukkien kanssa!

Kolmas tämän viikon uutuuksista on klassisen business-malliston musta jakku. Tämä jakku viimeistelee niin juhlapukeutumisen kuin business-pukeutumisenkin. Tässä jakussa on suorat kaulukset ja tämä malli sopii niin kotelomekkojen kuin myös housujenkin kanssa. Musta jakku on ehdoton luottovaate ympäri vuoden.

Mikä parasta, löydät nämä uutuudet ja paljon muuta ihanaa verkkokaupastamme!!!!

2 thoughts on “Varaslähtö kevääseen!

 1. Anna-Bella Katz sanoo:

  Minkälaiset palautus oikeudet on tuotteillanne. Kiitos
  A-B

  1. Promise sanoo:

   Moikka,

   Kiitoksia kysymyksestä!

   3. Palautusoikeus

   Käyttämättömillä ja vahingoittumattomilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Verkkokaupasta ostettuja tuotteita voi palauttaa tai vaihtaa myös myymälässä. Postin kautta tehtävissä palautuksissa tuote on oltava asiallisesti pakattuna ja paketissa on oltava tuoteen mukana lähetetty lähetyslista. Palautuskustannuksista vastaa asiakas. Lähetä tieto sähköpostilla tekemästäsi palautuksesta osoitteeseen info@promise.fi

   Mikäli tuote on viallinen tai olemme toimittaneet väärän tuotteen, on palautus asiakkaalle maksuton.

   Säilytä Postin kuitti tekemästäsi palautuksesta aina siihen asti, kunnes olet saanut tiedon palautuksesi käsittelystä ja hyvitys on saapunut tilillesi / luottokortillesi / olet saanut sähköpostilla ilmoituksen laskusi mitätöinnistä (muutoksesta).

   Hyvitys palautuneesta tuotteesta / tuotteista tapahtuu samaa maksutapaa käyttäen kuin alkuperäinen tilauskin. Mahdolliset tuotteiden tilaamisesta aiheutuneet toimituskulut hyvitämme takaisin vain reklamaatiotapauksissa, mikäli palautus koskee koko tilausta. Palautuksen saavuttua Promise.fi suorittaa Paytrail Oy:n välityksellä hyvityksen viipymättä sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäistä tilausta tehdessään. Mikäli tuote / tuotteet on otettu käyttöön, vastaa asiakas käyttöönotettujen tuotteiden arvonalentumisesta. Jos tuotteesta on käytön johdosta tullut myyntikelvoton, vastaa asiakas koko tuotteen arvosta.

   4. Tuotevaihto

   Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@promise.fi.

   Palautusosoite vaihto- ja palautustapauksissa:

   Promise, Artturintie 12-14 B, 36220 Kangasala

   Täältä voit lukea lisää TOIMITUS- JA MAKSUEHDOISTA

   Aurinkoista kevättä!

   Terveisin,
   Tiia
   info@promise.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *