Yleinen

Arvonta ja avajaisviikon kuulumisia!

Kiitos teille ihanat ystävämme! Olemme saaneet paljon hyvää palautetta tuotteistamme, palvelustamme sekä uusista kotisivuistamme. Olemme erityisen ilahtuneita siitä, että tieto uudesta verkkokaupastamme on saavuttanut niin monet uudet ja vanhat asiakkaamme. Klassisille ja naisellisille arki- ja juhlavaatteille on selkeästi tarvetta asiakaskuntamme parissa.

Verkkokauppaostokset on mahdollista myös noutaa myymälästämme Kangasalta tai jos haluat sovittaa jonkun tietyn tuotteen ennen ostopäätöstä, voit laittaa meille viestiä ja varaamme tuotteen odottamaan sovitustasi myymälässämme.

Miltä kuulostaisi ”naisten-ilta” ihanien vaatteiden ja asusteiden parissa? Olemme järjestämässä Late Night Shopping tapahtumaa torstaina 25.4.2019. Olemme pyytäneet mukaan muutamaa yhteistyökumppania, joiden tuotteet ovat taatusti kiinnostavia ja täydentävät juhlapukeutumista. Pyrimme ilmoittamaan nämä yhteistyökumppanit mahdollisimman pian asian varmistuttua, mutta varaathan kalenteriin jo nyt tämän tulevan naistentapahtuman. Shoppailu-ilta järjestetään siis Kangasalla myymälässämme Artturintie 12-14 ja olemme avoinna ainakin klo 20 saakka, jolloin paikalle ehtii vähän kauempaakin.

Facebook-sivuillamme on edelleen käynnissä arvonta, joka suoritetaan kun sivumme on saavuttanut 500 tykkäyksen rajan. Käythän siis tykkäämässä ja osallistumassa 50 euron lahjakortin arvontaan verkkokauppaamme. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Muistathan hyödyntää avajaisviikon tarjouksen -25% verkkokauppaamme! Tarjous on voimassa enää muutaman päivän, 8.4.2019 saakka.

Superihanaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *