Yleinen

Tipu – koodilla -15% alennus

Uusi mekko pääsiäiseksi? Tulevien pyhien kunniaksi haluamme tarjota -15% alennuksen kaikista verkkokauppamme tuotteista sekä päälle vielä maksuttoman toimituksen koodilla tipu . Koodi on voimassa 15.4. saakka ja viikonlopun aikana tilatut tuotteet ehtii postin kautta perille vielä pääsiäiseen mennessä. Alennus on todella voimassa kaikissa tuotteissa, jo valmiiksi edullisissa mallikappaleissakin.

pellavamekko

Torstaina 25.4. järjestämme shoppailu-illan Kangasalan myymälässä osoitteessa Artturintie 12-14 (Lentolassa). Olemme auki koko päivän klo 10-20 ja tapahtumassa on mukana mm. Kasaamon ihastuttavat korut. Tervetuloa ihastelemaan kevään ja kesän uutuudet ja niihin sopivat korut.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *