Yleinen

Aurinkoista pääsiäistä!

Aurinko paistaa ja linnut laulaa, taitaa tulla kesä… Kyllä kevät on nyt täällä! ☀️

Me täällä Promisella huomataan kevään tulleen, kun verkkokauppaan ja myymälään tipahtelee viikoittain mitä ihanimpia kesämekkoja.

Uutta upeaa ruusukuosia on saatavilla neljässä eri mekkomallissa. Saatavilla on hihatonta, pienellä hihalla, kellohelmalla, suoremmalla helmalla ja erilaisilla päänteillä. Kokoja löytyy hieman mallista riippuen 32-52. Löytyisikö tästä näyttävästä ja erittäin miellyttävästä puuvilla-elastaani ruusukuosista oma lempi mekkomallisi?

Vieläkö olet omaa mekkoa vailla tuleviin kesän juhliin tai rientoihin? Pääsiäisen kunniaksi kaikki mekot ja hameet verkkokaupassamme -20% koodilla: pupu . Koodi on voimassa 22.4 saakka. Alennus on voimassa kaikissa mekoissa ja hameissa, myös jo valmiiksi edullisissa mallikappaleissakin.

25.-27.4 vietämme kevätriahaa myymälässämme Kangasalla, Artturintie 12-14. Torstaina myymälässä esillä myös kangasalalaisen Kasaamon ihastuttavat käsintehdyt korut. Torstaina olemme avoinna koko päivän klo 10-20. Tervetuloa ihastelemaan kevään ja kesän muotia niin vaatteissa kuin koruissakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *