Yleinen

Iloista Vappua!

Kyllä kevät on ihanaa aikaa, aurinko paistaa ja luonta alkaa heräämään talviunilta!

Myymälässämme Kangasalla vietettiin torstaista lauantaihin kevätriehaa ja kyllä aikamoista vilskettä piti kolmen päivän ajan. Halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia asuun sopivat korut samalla kertaa, joten myymälässä oli vaatteidemme lisäksi myynnissä Kangasalalaisen Kasoomon käsintehdyt korut.

Olen ihan mykistynyt asiakasmäärästä, jotka kolmen päivän aikana vieraili myymälässämme palveltavina. Asiakkaita saapui muualtakin kuin lähikunnista tai kaupungeista, mm. Turusta, Lahdesta ja Helsingistä.

Erittain kiitollinen olen saamastamme palautteesta, kuinka hyvää palvelua meiltä saa ja kuinka laadukkaita sekä hyvin istuvia tuotteemme on vartalosta riippumatta.

Panostamme paljon aikaa tuotteen suunnitteluun ja mitoitukseen. Meille on erittäin tärkeää että tuotteet istuvat Suomalaisen naisen vartaloille. Aina kaikki mallit eivät istu jokaiselle, tästä johtuen teemmekin yleensä monta erilaista mallia samasta kuosista, jotta jokainen löytäisi oman luottovaatteensa.

Mikäli olet viellä omaa luottovaatetta vaille taikka etsit kevään ja kesän juhliin asua, kanttaa käydä kurkkaamassa verkkokauppamme valikoima. Valikoimaan on lisätty tunikoita.

Yksi suosituimmista tunikoistamme on lähes joka vartalolle sopiva A-linjainen tunika, joka on saatavilla samassa kukka kuosissa kuin supersuosittu mekkomme, jota löytyy neljässä eri mallissa.

Vapun kunniaksi tarjoamme -20% alennuksen kaikista tuotteistamme koodilla: vappu19 . Alennus on voimassa 3.5 asti ja koskee koko valikoimaamme, myös edullisia tarjoustuotteita. Alennuksen saat ostoskorin loppusummasta syöttämällä koodin: vappu19


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *