Näin mittaat itsesi & valitset sopivan koon!

Mittaa tarvittavat mitat suoraan vartalolta mittanauhaa käyttäen. Vertaa mittoja kyseisen tuotteen tiedoissa olevaan  kokotaulukkoon ja valitse oma kokosi. Tarvittava väljyys ja liikkumavara on huomioitu vaatteenmitoituksissa. 

Housun kokoa valittaessa tulee ottaa huomioon omat mieltymykset siitä, kuinka tyköistuva / tiukka housun haluaa olevan. SuperStretch-materiaalista valmistetuissa housuissa suosittelemme aina hyvin ”napakan” koon valitsemista tai jopa yhtä kokonumeroa pienemmän koon valitsemista, sillä materiaali joustaa paljon ja mukautuu hyvin käyttäjänsä vartalolle. 

Housujen lahkeenpituudet on merkitty tuotekohtaisesti, mitta on housun lahkeen sisämitta. Lahkeen alisuun leveys on suuntaa antava, ja se on mitattu koon 38 housusta.

Valitse yläosat rinnanympärysmitan mukaan ja alaosat lantionympärysmitan mukaan siten, että vyötärönympärysmitta on riittävä. Yläosien ja mekkojen tuotetiedoissa mainitaan tuotteen pituus, vaatteen mitta ”olalta helmaan” koossa 38 tai M. Tuotteen pituus suhteutuu aina kokoon, eli isomman koon tuotteissa pituus kasvaa suhteessa leveyteen, jotta vaatteen ilme on tasapainoinen. 
Hameessa mitta on ”vyötäröltä helmaan”. Tämä mitta on aina sama kaikissa koissa, ellei toisin mainita. Mikäli tuotteen mitoituksessa on jotain erityistä huomioitavaa, kerrotaan se tuotteen kuvauksessa.